Reserveer je bezoek

PLAN JE BEZOEK EN RESERVEER EEN TIJDSLOT 

Kies hieronder een datum en tijd waarop jij op bezoek wilt komen. Vanaf de gereserveerde entreetijd mag je tot sluitingstijd in de Diergaarde blijven. Een tijdslot reserveren is alleen mogelijk via deze website, niet per telefoon of e-mail. Neem je een introducé mee? Dan kun je gebruik maken van de entree aan de Oceaniumzijde. We kijken uit naar je komst!

 Maak je keuze
Kinderfeestje met speurtocht
Vier je verjaardag in Blijdorp! Neem jouw vriendjes en vriendinnetjes mee op ontdekkingstocht door Diergaarde Blijdorp met deze stoere speurtocht! De speurtocht duurt ongeveer 1.5 uur en er is geen persoonlijke begeleiding vanuit Blijdorp. Deze speurtocht is geschikt voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. [br][br] [b]Meer informatie:[/b] [url]https://www.diergaardeblijdorp.nl/bijzondere-belevenis/kinderen/verjaarspartijtje/[/url]
Optie 1 - Toegang abonnementhouder - Hoofdingang
Ik ben in het bezit van een geldige abonnementpas en wil Blijdorp (eventueel met introducé) bezoeken via Blijdorplaan 8.
Optie 2 - Toegang abonnementhouder - Oude ingang
Ik ben in het bezit van een geldige abonnementpas en wil Blijdorp bezoeken via de van Aerssenlaan.
Optie 3 - Toegang abonnementhouder + bezoek kassa
Ik wil mijn abonnement bij de kassa verlengen, wijzigen, aanschaffen of een pasje aanmaken met aansluitend toegang tot Blijdorp of een bezoek afrekenen op een instellingsabonnement. Let op: deze kassa bevindt zich aan de Oceaniumzijde (Blijdorplaan 8).

Opgelet!

Er zitten nog items in uw winkelmandje. Als u zich afmeldt, dan zullen deze verloren gaan.

Wilt u verder gaan?


Opgelet!Opgelet!Caution!

If you proceed, the pending payment will be cancelled.